Nieuw: Verloskundigenpraktijk Buik Baby Borst!

Buik Baby Borst breidt per 1 januari 2021 uit van een lactatiekundigepraktijk naar een praktijk voor lactatiekunde én verloskunde.
Naast lactatiekundige werk ik namelijk ook al sinds 2010 met veel plezier als verloskundige. Een prachtig beroep, ongrijpbaar en bijzonder, elke dag weer. Niet alleen een bevalling, maar ook de wens, de weg er naartoe, de zwangerschap zelf en uiteindelijk de geboorte van een gezin. Het blijft fantastisch om daar van dichtbij bij te mogen zijn.

Eén verloskundige met tijd en ruimte, een luisterend oor en deskundige zorg door ruime ervaring. Een nieuwe, kleinschalige praktijk voor verloskunde in de gemeente Overbetuwe!

Als verloskundige, echoscopist én lactatiekundige bied ik je complete zorg in deze bijzondere periode van je leven. Kinderwens, zwangerschap, bevalling en kraamperiode, bij Verloskundigenpraktijk Buik Baby Borst ben je in vertrouwde handen.

Voor je afspraken op het spreekuur kom je naar de Brittanjesingel 59 in Zetten. De verloskundigenpraktijk is gevestigd ín het gebouw van Fysiovier+.
Woon je net buiten de grenzen van de gemeente Overbetuwe maar zou je je wel graag aanmelden? Voor lactatiekundige zorg is dit vaak geen probleem. Neem contact met me op voor verloskundige zorg, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Heb je een kinderwens, ben je zwanger of ben je net bevallen en zoek je een verloskundige of lactatiekundige? Voel je welkom bij Verloskundigenpraktijk Buik Baby Borst.

Ik hoop je binnenkort te mogen verwelkomen!

Hartelijke groet, Marieke
www.verloskundigenpraktijkbuikbabyborst.nl
Telnr 06-20080015

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier + twintig =